Over de auteur van "Hoe het licht uitging"

Burn-out, burnout, boek

Ilse Hellinckx, 48, moeder van 2,  had jarenlang verschillende managementsfuncties bij een grote Belgische onderneming. Ze leefde als een hogesnelheidstrein en combineerde een drukke job met haar gezin, een druk sociaal leven, vrijwilligerswerk, een studie en hobby's tot het licht uitging en het leven haar leerde vertragen.

In haar boek vertelt ze aan de hand van haar persoonlijk verhaal hoe het zover is gekomen, maar ze geeft ook tips en oefeningen mee om de balans eens op te maken in je leven en stil te staan of je wel je hart en passie volgt in een tweede, meer visuelere deel met invuloefeningen.

Ze ondersteunt ook lotgenoten door dit boek, zij krijgen een hele hoop tips mee om sneller te herstellen.

Uiteindelijk wil ze ook het taboe rond burn-out wegnemen en het maatschappelijk onbegrip die er nog steeds rond het thema hangt.

 

Ze richtte een (gratis) Facebookgroep op, waar lotgenoten met elkaar verbinden: https://www.facebook.com/groups/burnoutgroep.

 

Ze gooide haar leven na burn-out volledig om en ondersteunt nu mensen met deze problematiek als erkend burn-outcoach. Meer informatie op https://www.pakjelevenskracht.be/.

Ook lid worden van de gratis Facebookgroep?

https://www.facebook.com/groups/burnoutgroep